När det är dags att gå till jobbet, så kommer du många gånger vara den som stämplar in när dagen börjar och stämplar ut när dagen slutar. Detta är något som förekommit under massor av år, och har naturligtvis fungerat jättebra. Det enda som alltid har varit problemet är när allas tider ska sammanställas och det ska skapas beräkningar av löner och eventuella fakturor. Detta har helt enkelt tagit tid. Mest tid tog det naturligtvis på den tiden då allt sköttes manuellt. Efter detta kom dataåldern, vilket då medförde att att allt gick snabbare och smidigare. Hur som helst har vi nu gått ett steg längre. Idag kan du använda dig av tidrapportering som app direkt i mobilen med lagring i molnet.

Tidrapportering i mobilen – En smartare lösning

När du och ditt företag väljer att använda er av tidrapportering i mobilen, så kommer detta att skötas av en app. Denna kommer då att vara lastad med massor av bra funktioner som gör att det finns möjligheter att hålla full kontroll på allt och alla som rapporterar sina tider. Många gånger kommer det inte finnas möjligheter att använda en app för alla. I det fallet går det utmärkt att utföra tidsrapportering via ett helt vanligt SMS i de modernaste lösningarna.

Något som är mycket stora fördelar med tidrapportering i mobilen är att du alltid kommer att ha en möjlighet att bifoga en anteckning som kan kopplas till en vissa tid och ett speciellt arbetspass. Efter detta detta finns det även många gånger möjligheter att se var den som checkade ut befann sig när detta utfördes. detta innebär då att det inte finns någon möjlighet att uppe några felaktiga uppgifter. Andra saker är att du som rapporterar oftast kan se ditt eget arbetsschema, din arbetsorder samt din totala inrapporterade tid. Helt enkelt blir det snabbare, säkrare och mycket bättre när du använder tidsrapportering direkt i mobilen.