DC Wäst är ett företag inom byggbranschen som ger dig som kund riktigt bra service och bästa tänkbara kvalitet. Företaget är aktiva inom allt som rör totalentreprenad och konceptbyggnation. Spana in deras hemsida för att lära dig mer om hur deras affär ser ut och hur de skulle kunna hjälpa dig i framtiden.

Tjänster som passar för alla

Det här företaget har många år i branschen och har med en bred portfölj definitivt något för alla. När det kommer till entreprenad ser DC Wäst till att du som kund får hjälp med hela processen. Eftersom det är en viktig del i ett bygge måste man se till att all personal som är inblandad är kompetent och har relevant erfarenhet.

Konceptbyggnation för dig som vet vad du vill ha

Man kan även anlita DC Wäst för konceptbyggnation och därmed lämna över hela processen. Man kan känna sig trygg när man anlitar det här företaget. De har många års erfarenhet och har arbetat med många kända namn tidigare. Inom byggbranschen är det otroligt viktigt att man har förtroende för de som man anställer och de som man jobbar med. Att göra ett dåligt jobb kan man kanske komma undan med en gång, men att kunna fortsätta vara en stabil partner på marknaden kräver att man faktiskt är så pass bra som man påstår.

Genomförda projekt

Det finns många fina exempel på projekt som DC Wäst genomfört de senaste åren. Bland annat kan det handla om arbetsgivare som till exempel välkända DHL, eller som i ett annat projekt då det var Astra Zero AB som beställde ett projekt. Ett av de absolut största projekten är OKQ8 som tillsammans med DC Wäst byggde en stor biltvätt för sina kunder i Eksjö. Projektet stod klart 2016 och var ett så kallat totalentreprenad vilket innebär att DC Wäst byggde det från grunden.